BEL ONS
BEL ONS

MAAK EEN
AFSPRAAK!

3 D Eye living
Investeer slim
Kies lokaal
Met future-proof
rendement

DUURZAAM PROJECT

Topligging
Uw huurders wonen aan het Mercatorplein, bijna letterlijk onder de kerktoren en op 100m van de Schelde. De op- en afrit van de E17 richting Gent en Antwerpen ligt op 5 minuten rijden. Temse met zijn oprit van de N16 richting Brussel ligt op dezelfde afstand.

Architecturaal design
Uw investering springt in het oog. Van aantrekkelijke architectuur van Bold Architecten tot duurzaam materiaalgebruik en kwalitatieve interieurafwerking.

Future-proof
Duurzaamheid is troef. Bijna-energieneutraal (< E30) de norm. Dit maximaliseert de voordelen voor u als investeerder en voor uw huurders.

RISICOLOZE INVESTERING

Stabiel aantrekkelijk rendement
Vastgoed zal altijd een slimme investering blijven. U genereert jaarlijks een stabiel huurrendement en ook uw appartement blijft jaarlijks in waarde stijgen.

Huurgarantie
Er is vraag naar kwalitatieve huurappartementen in Rupelmonde. De uitzonderlijke ligging en duurzame afwerking zullen huurders kunnen bekoren. Daarenboven bieden wij u een huurgarantie van 1 jaar aan.

Maximaal ontzorgen op maat
Wij begeleiden u doorheen het ganse investeringstraject en stellen een 100% bancaire voltooiingswaarborg. We assisteren u in het personaliseren van uw appartement en ook voor het zoeken en opvolgen van huurders kunnen wij u professioneel laten bijstaan.

Gérard – Duurzaam project

Uniek wonen aan het Mercatorplein en onmiddellijk aan de prachtig gerestaureerde kerk. Gezellige nieuwbouw versmelt hier met charmante historiek.
De schitterende gevel van het voormalige patronaat wordt in al zijn glorie hersteld en wordt het uithangbord van het project.
Bold Architecten zorgt voor een passend hedendaags antwoord via het aansluitende nieuwbouwvolume.

De woningrijen in de Priester Saveynstraat en Geeraard De Cremerstraat worden afgewerkt met 4 aantrekkelijke en comfortabele ééngezinswoningen met private tuin. De gemeenschappelijke tuin wordt het sociale bindmiddel van dit future-proof woonproject met 12 appartementen en 1 kantoorruimte op dé toplocatie van het dorpsplein.

Er worden vooruitstrevende, toekomstgerichte beslissingen genomen die het comfort, de leefbaarheid en de houdbaarheid van de appartementen optimaliseren.

 • Absolute topligging in centrum Rupelmonde aan het Mercatorplein en met de Schelde op een steenworp
 • Bijna-energie neutraal = lage energiefactuur én eerste 5 jaar 50% vrijstelling onroerende voorheffing
 • Overal vloerverwarming gevoed door individuele warmtepompen
 • In te richten naar eigen smaak

Gérard – Risicoloze investering

Slim investeren in de toekomst doet u door te beleggen in vastgoed. Dit is de enige manier om zonder grote risico’s toch mooie rendementen te realiseren. In schril contrast met het beleggen in aandelen, biedt een vastgoedinvestering wel kapitaalsgarantie. Meer zelfs, grond en bakstenen blijven jaarlijks in waarde stijgen.

Wij bieden aantrekkelijke jaarlijkse huurrendementen gebaseerd op realistische, marktconforme huurinkomsten. Bovendien bent u zeker van minimale onderhoudskosten gedurende de eerste 10 jaar van uw investering.

 • 100% huurgarantie gedurende eerste jaar na oplevering
 • 100% bancaire voltooiingswaarborg
 • 10 jaar lang minimale onderhoudskosten
 • Financiële, technische en juridische ondersteuning mogelijk
 • Investeer slim – Kies lokaal – met future-proof rendement

Waarom investeren via YouStone?

Wat heeft Gérard te bieden ?

Klassevol én betaalbaar wonen op een toplocatie in een charmant Schelde-dorp! Het aanbod binnen het project is tegelijk zeer divers en samenhangend. De gemeenschappelijke binnentuin is de lijm van het project en heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Deze intieme plek zorgt voor luchtigheid en zal de nieuwe, veilige ontmoetingsplaats worden voor de buren en hun spelende kinderen.

Alle gebouwen zijn duurzaam, energiezuinig en future-proof ontworpen met een bijzondere aandacht voor het optimaliseren van het wooncomfort. Ideaal als stabiele investering met aantrekkelijke rendementen en maximale ontzorging!

 • 16 nieuwbouwappartementen bijna-energie neutraal (< E30)
 • 4 nieuwbouw ééngezinswoningen met tuin
 • Ruime privéterrassen en/of -tuin
 • Individuele lucht-water-warmtepompen
 • Overal vloerverwarming voor maximaal comfort
 • Appartement met 2 slaapkamers: vanaf € 227.500 voor 93m² + 7m² terras + 23m² tuin
 • Woning: vanaf € 287.500 voor 139m² + 6m² terras + 89m² tuin
 • 100% huurgarantie gedurende eerste jaar na oplevering
 • Bijna-energie neutraal = 50% vrijstelling onroerende voorheffing gedurende eerste 5 jaar
Rupelmonde, de kleine Mercatorstede aan de Schelde heeft heel wat troeven. Één van deze troeven is het pittoreske karakter van zijn historische centrum waar het aangenaam is om te wonen en vertoeven. Wij zijn als gemeente dankbaar aan de ontwikkelaar om met respect voor Rupelmonde een nieuw project op poten te zetten. Het project GÉRARD verzoent een moderne nieuwbouw met een historisch gebouw en zijn omgeving, het verzoent woonfuncties met een gemeentefunctie; dit is wat Rupelmonde nodig heeft en kleur zal geven aan de toekomst van dit mooie kleine stadje.
Burgemeester Dimitri Van Laere

Geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Laat uw gegevens hier achter en wij contacteren u.