BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!
Header investeren
“Slim investeren in de
toekomst doe je door te
beleggen in vastgoed.

Dit is de enige manier
om zonder grote risico’s
toch mooie rendementen
te realiseren.”
In schril contrast met aandelen of klassieke bancaire beleggingsproducten behoudt vastgoed zijn waarde. Meer zelfs, grond en bakstenen blijven jaarlijks consistent in waarde stijgen.
Wij helpen u graag uw huurrendement te optimaliseren door de troeven van de YouStone projecten uit te spelen;
Centrale ligging
Centrale ligging
Of het nu in het centrum van Antwerpen, Rupelmonde of Gistel is, YouStone ontwikkelt steeds haar projecten in het kloppend hart van de stad of gemeente. Net daar waar de vraag naar huurappartementen het grootst is.
Kleineprojecten
Kleinere projecten
Door de projecten bewust kleinschalig tot middelgroot te houden, blijven de maandelijkse kosten (voor de eindgebruiker) beperkt en wordt onderlinge concurrentie van de individuele units op de verhuurmarkt vermeden. Dit in tegenstelling tot grote vastgoedontwikkelingen waar het aanbod plots sterk toeneemt.
Kwalitatieve nieuwbouw
Kwalitatieve nieuwbouw
Recent en future-proof vastgoed dat architecturaal in het oog springt en bovendien voldoet aan de laatste trends op gebied van comfort (overal vloerverwarming), energiezuinigheid (wij bouwen BEN) en faciliteiten (bv Bringme Box) , ligt beter in de markt dan oudere panden.
Gepersonaliseerd advies

YouStone is er zich van bewust dat u als investeerder op zoek bent naar risicospreiding. Dit kan bijvoorbeeld door eerder te investeren in twee kleinere appartementen dan wel in één groot. Mogelijk zelfs geografisch gespreid over verschillende projecten. In dat geval denken
wij graag met u mee door op maat speciale voorwaarden voor u uit te werken.

Maakt u graag een afspraak om onze speciale
voorwaarden op uw maat te bespreken?

Als eerste informatie ontvangen
over onze (nieuwe) projecten ?