BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

Ernest

in voorverkoop

9 appartementen in St-Amandsstraat 108 vlakbij stad en station

WAT IS ERNEST?

ERNEST is een kleinschalige, toffe meergezinswoning met in totaal 9 appartementen midden in het centrum van deze bruisende stad. Het wordt een future-proof project met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor zowel toekomstige bewoners als investeerders.

Lokaal architectenbureau bildt heeft een hedendaags, stijlvol, tijdloos en aantrekkelijk volume ontworpen dat mooi aansluit op de bestaande gevel. Het behoud van deze gevel geeft een extra laag “charme & karakter” aan het project. De naam ERNEST is trouwens ontleent aan de architect van het geveltje.

De bouwwerken starten in de zomer van 2022 en zullen iets meer dan één jaar duren. Het project valt dus volledig binnen de mogelijkheid om aan te kunnen kopen aan het verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van 21%.

De appartementen worden volledig afgewerkt en kunnen naar eigen smaak ingericht worden op basis van afwerkingsbudgetten voor keuken, badkamer en vloeren. In alle ruimtes wordt vloerverwarming voorzien die aangestuurd wordt door een individuele lucht-waterwarmtepomp.

WAAR LIGT ERNEST?

Roeselare is een aantrekkelijke provinciestad die heel wat te bieden heeft : gezelligheid, winkels, toprestaurantjes, moderne voorzieningen met onder andere een cinema en zwembad, een belangrijk treinstation en het interactieve museum van de wielersport.

Project ERNEST heeft zijn eigen aangename plekje gevonden in deze stad. Het ligt binnen de ring op minimale wandelafstand van zowel de Grote Markt als de belangrijkste winkelstraten. Het Grote en Kleine Bassin en het treinstation liggen letterlijk om de hoek.

ERNEST ligt tussen 2 vernieuwde pleinen. Het De Konickplein is een aangename rustplek geworden nu de autoparking daar plaats heeft moeten maken voor een echt statige pleinfunctie. Iedere vrijdag wordt daar trouwens de LokaalMarkt georganiseerd in de Sint-Amandskerk. Ook het station en het plein daarrond ondergaat een heuse transformatie waar de ganse buurt de vruchten van plukt en die Roeselare qua verbinding klaar zet voor de toekomst.

WAT HEEFT ERNEST TE BIEDEN?

ERNEST staat voor hedendaags en betaalbaar wooncomfort

Binnen het volume wordt een aangename mix van appartementen aangeboden met units tussen 64m² en 121m². Zo zijn er 2 appartementen met 1 slaapkamer, 5 appartementen met 2 slaapkamers en 2 ruime appartementen met 3 slaapkamers. We zetten dus bewust in op het aantrekken van een waaier aan bewoners en gezinnen. Niet alleen de penthouses, maar alle appartementen beschikken over (meestal) zuidgerichte terrassen.

Er worden 9 bovengrondse autostaanplaatsen aangeboden waarvan er 5 afgesloten zijn als garagebox. Elke plaats kan uitgerust worden met een elektrische laadpaal. Verder zijn er ook nog meer dan voldoende overdekte en afgesloten fietsenstalplaatsen voorzien in het project. Het vernieuwde treinstation bevindt zich om de hoek.

ERNEST is enerzijds future-proof omwille van de locatie, het wooncomfort en het duurzaam karakter. Anderzijds staat dit ook voor financiële aantrekkelijkheid naar de toekomst. Ernest zet in op betaalbaarheid én het project komt bovendien in aanmerking om te kunnen kopen aan het verlaagd BTW-tarief van 6%.

Maak hier uw afspraak

Of bel Diego Laureys op 0473/29 89 10