BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

Laatste appartement en 5 ondergrondse parkeerplaatsen te koop!
Aankoop aan 6% BTW mogelijk.

Tussen Mercatorplein
Geeraard De Cremerstraat
Priester Saveynstraat

ONTDEK GÉRARD

Een unieke combinatie van aantrekkelijke nieuwbouw met charmante historiek, ruime oppervlaktes en kwalitatieve afwerkingen

Het laatste appartement van het woonproject is nu te koop aan €432.000 (excl. kosten). Met de mogelijkheid om deze penthouse aan te kopen aan slechts 6% BTW, wat een besparing van maar liefst €50.000 kan opleveren, wordt luxe betaalbaarder dan ooit tevoren.

De penthouse beschikt over enkele zéér specifieke troeven die zorgen voor een extra comfortabele levensstijl. De leefruimte is goed voor de helft van de totale bewoonbare oppervlakte van 121m². De 3 schuiframen in de leefruimte, gecombineerd met een plafondhoogte van 3 meter, zorgen voor een prachtige lichtinval. Elke kamer staat in verbinding met de dakterrassen.

Zowel voor- als achteraan zijn ruime dakterrassen met in totaal 78m². De hoogte van de penthouse en terrassen biedt niet alleen rust en privacy maar ook geweldige zichten over het dorp en de Schelde!

Bovendien bieden wij de vrijheid om de keuken en badkamer volledig naar eigen smaak af te werken, zodat uw appartement echt uw thuis wordt. Als bijna-energieneutraal gebouw met een BEN-label, bieden we bovendien een duurzaam en energie-efficiënt appartement, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De ondergrondse parking en de aangename binnentuin zorgen voor extra rust en comfort.


Adres : Mercatorplein 1 te Rupelmonde

Waar ligt Gérard

Gelegen achter de kerk en aan het dorpsplein, op slechts 100 meter van de Scheldeoever en de fiets- en wandelroutes van het Natuurreservaat “Polders van Kruibeke”, geniet u tegelijk van een centrale maar zeer rustige locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Laatste 5 parkeerplaatsen te koop

€ 22.500 (excl. kosten)

Maak hier uw afspraak

Of bel Diego Laureys op 0473/29 89 10