BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

Laatste appartement en 5 ondergrondse parkeerplaatsen te koop!

Oplevering in 2023.

Aankoop aan 6% BTW mogelijk.

is wonen in centrum Rupelmonde iets voor jou?


Welkom op voormalige site ‘Gildenhuis’, welkom in GÉRARD

Tussen Mercatorplein
Geeraard De Cremerstraat
Priester Saveynstraat

Wat is Gérard

Gezellige nieuwbouw versmelt met charmante historiek

Site “Gildenhuis” krijgt een grondige facelift en wordt omgetoverd in Gérard. Een klassevol en betaalbaar woonproject waar gezellige nieuwbouw versmelt met charmante historiek. De statige gevel van het Patronaat wordt in zijn oude glorie hersteld. Achter deze gevel komt een gemeentezaal en kerkkantoor maar ook 4 unieke appartementen met loftgevoel. Café Gildenhuis maakt plaats voor een nieuw & stijlvol volume met 12 appartementen en 1 kantoorruimte op dé toplocatie van het dorpsplein. De 4 nieuwe eengezinswoningen met mooie private tuinen én de aantrekkelijke gemeenschappelijke binnentuin maken het plaatje compleet.

Adres : Mercatorplein 1 te Rupelmonde

Waar ligt Gérard

Rupelmonde is aan een opmars bezig. Steeds meer fietsers & wandelaars ontdekken het pittoreske dorp en zijn prachtige polders langsheen de Schelderoute. De ligging van woonproject Gérard – als knipoog naar de geboorteplaats van Gerard De Cremer – is werkelijk uniek.
Meer centraal aan het kerkplein en het standbeeld van Mercator kan een nieuwe woonbuurt niet liggen. Alle dagdagelijkse faciliteiten en de Schelde liggen op een steenworp. De nieuwe woningen en appartementen zullen een nieuwe wind doen waaien rond de kerktoren en het dorpshart sneller doen slaan.

Penthouse panorama

Laatste 5 parkeerplaatsen te koop

€ 22.500 (excl. kosten) | Aansluiting laadpaal mogelijk

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Maak uw afspraak via diego@youstone.be of 0473/29 89 10.