BEL ONS
BEL ONS

MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

50% verkocht
gezellige nieuwbouw versmelt met charmante historiek
is wonen in centrum Rupelmonde iets voor jou?
Welkom op voormalige site ‘Gildenhuis’, welkom in GÉRARD
Tussen Mercatorplein
Geeraard De Cremerstraat
Priester Saveynstraat

Wat is Gérard

Gezellige nieuwbouw versmelt met charmante historiek

Site “Gildenhuis” krijgt een grondige facelift en wordt omgetoverd in Gérard. Een klassevol en betaalbaar woonproject waar gezellige nieuwbouw versmelt met charmante historiek. De statige gevel van het Patronaat wordt in zijn oude glorie hersteld. Achter deze gevel komt een gemeentezaal en kerkkantoor maar ook 4 unieke appartementen met loftgevoel. Café Gildenhuis maakt plaats voor een nieuw & stijlvol volume met 12 appartementen en 1 kantoorruimte op dé toplocatie van het dorpsplein. De 4 nieuwe eengezinswoningen met mooie private tuinen én de aantrekkelijke gemeenschappelijke binnentuin maken het plaatje compleet.

 • Private tuinen, ruime terrassen en gemeenschappelijke binnentuin
 • Bijna Energie Neutraal
 • Individuele warmtepompen en overal vloerverwarming
 • Ruime ondergrondse parkeergarage met 24 parkeerplaatsen, private bergingen en fietsenstallingen

Waar ligt Gérard

Rupelmonde is aan een opmars bezig. Steeds meer fietsers & wandelaars ontdekken het pittoreske dorp en zijn prachtige polders langsheen de Schelderoute. De ligging van woonproject Gérard – als knipoog naar de geboorteplaats van Gerard De Cremer – is werkelijk uniek.
Meer centraal aan het kerkplein en het standbeeld van Mercator kan een nieuwe woonbuurt niet liggen. Alle dagdagelijkse faciliteiten en de Schelde liggen op een steenworp. De nieuwe woningen en appartementen zullen een nieuwe wind doen waaien rond de kerktoren en het dorpshart sneller doen slaan.

Wat heeft Gérard te bieden

Klassevol én betaalbaar wonen op een toplocatie in een charmant Schelde-dorp! Het aanbod binnen het project is tegelijk zeer divers en samenhangend.
De gemeenschappelijke binnentuin is de lijm van het project en heeft een bijzondere aantrekkingskracht.
Deze intieme plek zorgt voor luchtigheid en zal de nieuwe, veilige ontmoetingsplaats worden voor de buren en hun spelende kinderen.
Alle gebouwen zijn duurzaam, energiezuinig en future-proof ontworpen met een bijzondere aandacht voor het optimaliseren van het wooncomfort. Ideaal als stabiele investering met aantrekkelijke rendementen en maximale ontzorging!

 • Appartement met 2 slaapkamers
  Nog 4 te koop
  Prijs vanaf €227.500
 • Appartement met 3 slaapkamers
  Nog 4 te koop
  Prijs vanaf €299.000
 • Eéngezinswoning met tuin
  Uitverkocht
  Prijs vanaf €287.500
 • Kantoorruimte op dé beste locatie aan het Mercatorplein
  Prijs €138.600
Rupelmonde, de kleine Mercatorstede aan de Schelde heeft heel wat troeven. Één van deze troeven is het pittoreske karakter van zijn historische centrum waar het aangenaam is om te wonen en vertoeven. Wij zijn als gemeente dankbaar aan de ontwikkelaar om met respect voor Rupelmonde een nieuw project op poten te zetten. Het project GÉRARD verzoent een moderne nieuwbouw met een historisch gebouw en zijn omgeving, het verzoent woonfuncties met een gemeentefunctie, dit is wat Rupelmonde nodig heeft en kleur zal geven aan de toekomst van dit mooie kleine stadje.
Burgemeester Dimitri Van Laere

Geïnteresseerd en wenst u meer informatie?

Laat uw gegevens hier achter en wij contacteren u.
Uw ontwikkelaar
Uw makelaar
Uw architect