BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

STIJLVOL EN FUTUREPROOF WOONPLEZIER

Is wonen op een centrale topligging in een gezellige gemeente met stedelijke allures iets voor jou ?


Welkom in JUUT !

19 appartementen in de Kasteelstraat
(voormalig politiekantoor en Dacca-site)

  • 7 renovatie appartementen :
    aankoop aan 10% registratierechten


  • 12 nieuwbouw appartementen :
    aankoop aan 6% BTW mogelijk

WAT IS JUUT

Wonen dichtbij de Schelde in een gezellige gemeente met stedelijke allures

JUUT wordt een stijlvol, aantrekkelijk en comfortabel woonproject van 19 appartementen in het hart van Temse. Geniet van het zuidgerichte uitzicht op de Schelde vanaf de penthouses !

De voormalige Dacca-fabriek vormt het unieke (industriële) kader van de ontwikkeling. De schitterende, monumentale inkomhal van de directeurswoning krijgt de eer die het toekomt en wordt de centrale inkomzone voor het ganse project. De gevels van het herenhuis worden in hun oude glorie hersteld en ook de prachtige moluren en schoorsteenmantels worden bewaard. Bold Architecten zorgt bovendien voor een passend, aantrekkelijk, hedendaags antwoord via de aansluitende nieuwbouwvolumes die duidelijk verwijzen naar het industriële verleden van de site.

Woonproject JUUT wordt futureproof. Dit zowel door de toekomstgerichte invulling van een historische site als door het materiaalgebruik, door de bijna-energieneutrale nieuwbouwvolumes en door de keuzes omtrent wooncomfort.

WAAR LIGT JUUT

inline image Kasteelstraat 70 - 74

Temse is volop bezig aan een opmars. De gemeente omarmt haar geschiedenis en heeft tegelijk het vizier op de toekomst. De gemeente investeert volop in kwalitatieve faciliteiten en krijgt daardoor stedelijke trekjes zonder aan kleinschalige gezelligheid in te boeten. De directeurswoning van JUUT vormt een prachtig ijkpunt vanop de brug over de Schelde.

De Schelde, de markt en het nieuwe zwembad bevinden zich allen op 100m. Alle winkels en voorzieningen liggen op minimale wandelafstand. De Schelde-oevers, de omliggende polders en Weert zijn een lust voor wandelaars en fietsers.

Vanaf het project ben je met de auto binnen de minuut op de brug over de Schelde richting Brussel via de N16. Op 5 minuten rijden bevindt zich de op- en afrit van de E17 richting Gent of Antwerpen.

Drone

WAT HEEFT JUUT TE BIEDEN

  • 7 renovatie appartementen : aankoop aan 10% registratierechten
  • 12 nieuwbouw appartementen : aankoop aan 6% BTW mogelijk


Woonproject JUUT bestaat uit verschillende onderdelen met elk hun eigen aantrekkingskracht. Het project klikt perfect in elkaar. Het wordt een hedendaagse en betaalbare mix van 19 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers waar iedereen zich thuis zal kunnen voelen, afgestemd op het eigen budget, type gezin en leeftijd. Iedereen zal over een privaat terras en/of tuin beschikken. Sommigen zullen zelfs kunnen genieten van zuidzicht op de Schelde !

Alle appartementen bieden alles wat men verlangt van stijlrijk, hedendaags en aantrekkelijk wonen/investeren. Er worden vooruitstrevende, toekomstgerichte beslissingen genomen die het wooncomfort, de leefbaarheid en de investeringswaarde van de appartementen optimaliseren (bijna-energieneutraal, vloerverwarming, warmtepompen). De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd.

JUUT is een slimme investering met garanties.

Maak hier uw afspraak

Of bel Diego Laureys op 0473/29 89 10