BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!
YS Gistel Cam07 Ca Ma 02 SDB
30% verkocht

KorBoo

Royaal wonen onder de kerktoren
Is wonen in centrum Gistel iets voor jou?
Welkom op het Kraeyenhof, welkom in KorBoo!
Tussen de Kerkstraat 21
en de Haenebrouckstraat

Wat is KorBoo?

De gebouwen van het voormalige café Kraeyenhof en ACV-kantoor in het centrum van Gistel krijgen een volledige make-over.

Het bekende architectenbureau B2Ai (vroeger Buro II) heeft gezorgd voor een ontwerp dat in het oog springt. Het wordt een project met een sterk karakter en identiteit. De twee speelse gebouwen staan 10m van elkaar. De ruime terrassen en de private en gemeenschappelijke tuinen brengen extra licht en luchtigheid in het project. Het stadspark en de kerk zorgen voor een prachtige voortuin.

Waar ligt KorBoo ?

Wonen in KorBoo betekent wonen in het centrum van Gistel. Het stadspark en de kerk voor de deur verbinden het woonproject met het marktplein. Alle voorzieningen en gezellige eet- en drinkadressen liggen op minimale wandelafstand. Dit maakt van KorBoo de meest aantrekkelijke plek van de stad om te wonen! Het omliggende wegennet zorgt voor snelle verbindingen naar de kust, Brugge, Roeselare en Rijsel.

Wat heeft KorBoo te bieden ?

Stijlvol, duurzaam, comfortabel en betaalbaar wonen op dé toplocatie in Gistel.

De 17 unieke appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en variëren in oppervlakte van 74m² tot 145m². Ruime, perfect georiënteerde terrassen en tuinen brengen luchtigheid in het project. Door de combinatie van individuele warmtepompen en vloerverwarming wordt niet enkel op energetisch vlak gescoord, maar worden ook alle muren volledig vrijgehouden om in te richten. Elk appartement kan nog van vloer tot plafond op maat en naar eigen smaak afgewerkt worden.

Maak hier uw afspraak

Of bel Diego Laureys op 0473/29 89 10
Uw ontwikkelaar
Uw makelaar
Uw architect