BEL ONS
MAAK EEN
AFSPRAAK!

yo

Laatste 3 appartementen!

Aankoop aan 6% BTW mogelijk.

Tussen de Kerkstraat 21


en de Haenebrouckstraat

Wat is KorBoo?

Ontdek een unieke combinatie van hoogstaande architectuur, ruime oppervlaktes en kwalitatieve afwerkingen tegen aantrekkelijke prijzen

Als bijna-energieneutraal gebouw met een BEN-label, bieden we bovendien een duurzaam en energie-efficiënt appartement, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De ondergrondse parking zorgt voor extra rust en gemak. De leuke binnentuin is ondertussen ook een écht gezellige plek voor spontane ontmoetingen tussen de bewoners geworden.

Waar ligt KorBoo ?

Wonen in KorBoo betekent wonen in het centrum van Gistel.
Gelegen tegenover de kerk en het park, op slechts 100 meter van de markt, geniet u van een centrale locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Oostende ligt op slechts 8km afstand.

Wat heeft KorBoo te bieden ?

3 laatste beschikbare units

Met de mogelijkheid tot aankoop aan slechts 6% BTW, wat een besparing van maar liefst €45.000 kan opleveren, wordt luxe betaalbaarder dan ooit tevoren.
Bovendien bieden wij de vrijheid om de keuken en badkamer volledig naar eigen smaak af te werken, zodat uw huis echt uw thuis wordt.
Deze 3 laatste appartementen met geweldige leefruimtes zorgen voor een comfortabele levensstijl.

De grootste van deze 3 units betreft nog een schitterend duplex-appartement met 2 terrassen; en kamers met zéér hoge plafonds geschikt voor creatieve invullingen zoals uw eigen kunstatelier, bibliotheek/leeskamer, hobby- of werkruimte, …

Maak hier uw afspraak

Of bel Diego Laureys op 0473/29 89 10